Топло  море  и  българския  плажен  рай

Северният плаж

The north beach Северният плаж

    МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Къщата за гости се намира в тих район на Приморско, на 55 км. разстоянието от Бургас и само 5 минути ходене пеш до песъчния плаж, като е близко до ресторанти, магазини и дискотеки. Много е удобна както за бизнес туристи, така също и за семейства, които искат да бъдат близко до природата или да упражняват водни спортове, наслаждавайки се на лятната си почивка. Удоволствието се увеличава, оставайки по-дълго на плажа.
Река Ропотамо

River ropotamo

   КЛИМАТ: Климатът е подобен на Средиземноморския - лятото е слънчево и топло, със средна температура на въздуха през Май + 20 C, през Юни и Септември + 25 C, в Юли и Август +26-28° градуса по Целзий, топло и меко време с характерен дълъг плувен период от Май до Октомври. Морският бриз и горската прохлада освежават въздуха през деня, а вечерите са свежи и приятни. Естествената природа благоприятства дългия туристически сезон. Мекият бриз, който идва от морето, поддържа винаги подходяща температура.


Шосето Бургас-Приморско

Окръг Бургас


Карта  на  Приморско  и  Черно  море

Карта на Приморско и Черно море

      Градът има два плажа - северен и южен. Приморско е българският курорт, разположен на полуостров, между два залива. Той има две 4 километрови плажни ивици с естествени пясъчни дюни, които се смятат за най-добрите по протежение на целия бряг. Това води до бърз растеж на града като конкурентна туристическа дестинация. Просторните широки плажове, чистото море и гладкото морско дъно, спокойните реки и гъстите гори превръщат курорта в едно от най-романтичните и красиви места по крайбрежието на българското Черно море.

На южния плаж

На южния плаж
Северният плаж

Северният плаж

      Разполагаме със стаи и апартаменти. Спалните са за 2, 3 или 4 човека. Партерът е като другите, но без балкони, с два входа, като се ползва обширния северен двор. Апартаментите са подходящи за две малки или едно голямо семейство. Всички стаи са с телевизия - сателитна има хладилници или минибарове, WC баня с душ.
Има    WiFi  Интернет.


Снимки

Дневна Стая No21 Стая No14 Към спалнята Стая No24
Дневна Стая No21 Стая No14 Към спалнята Стая No24

Студио Стая No11 Стая No12 Стая No33 Източният двор
Студио Стая No11 Стая No12 Стая No33 Източният двор

   Приморско е великолепен курорт, елате за да го изпитате. Топлият пясък под краката е неповторимо усещане, докато вълните, които обливат нежно брега, се разбиват в крайбрежните канари. Достигането до Приморско е лесно, както по шосе, така и по въздуха чрез летище - Бургас. Ние можем да Ви осигурим транспорт от и до Бургас ( и летището ) - до 4 човека.
    Организират се екскурзии до Цариград за пазаруване в "Капълъ чарши" и разглеждане на туристическите атракции "Света София", "Златния рог", "Палата Топкапъ" и "Синята джамия".Къща за почивка

Къща за почивка
Приморско,  ул."Ропотамо" 2A;

Схема на етаж в къща за почивка

Схема на етаж


   Широки плажове със ситен пясък, плавно и полегато навлизащи в морската хлад, малката дълбочина на водата край плажовете, създават на летуващите прохлада и свежест.    Почитателите на плажовете и крайбрежните разходки могат да открият при нас преимуществата на черноморския курорт.

Недалеч има много малки крайбрежни ресторантчета, от където има отличен изглед към лунната пътека.

Най-близкият ресторант и хранителните магазини са на около 150 метра. Приблизително на 200 метра има две закусвални, които подготвят различните видове закуски на место.
      
Лунна пътека

Морето  вечер  с  лунната  пътека


Адрес :
8180 Приморско
ул. "Ропотамо"  2А
Стойчо  Георгиев  Стойчев

http://www.primorsko2.com

Skype :    primorsko-bg
   
  Ц  Е  Н  И  Т  Е  
   e-mail  :   primorsko2.com@abv.bg     ;     primorsko2.com@gmail.com
Wi Fi
тел.:  0550 32456   ( +359 550 32456 )
GSM : 08888 00776   ;    0887 731311

   Информацията може да се осъществяви по телефон и имейл.
Резервацията се гарантира, чрез изпращане на депозит - с банков превод :
  Стойчо   Георгиев   Стойчев,    8180 Приморско,    ул."Ропотамо" 2А


  БАНКОВА СМЕТКА  

А когато е с пощенски запис на :       8180 Приморско,    ул."Ропотамо" 2А,   Надежда Стойчева Ботева .

 За допълнителна информация и запитвания  

  Изберете семейната ваканция от нашия сайт и почивката Ви ще остане незабравима! Летните почивки на море в Приморско през последните години стават все повече популярни, дължащо се на доброто разположение на курорта, добре развитата инфраструктура, евтината семейна почивка и забавления.

<<  предната     страница     в началото  >>