Топло  море  и  българския  плажен  рай.  


Северният плаж

The north beach Северният плаж
    МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Къщата се намира в тих район на Приморско, на 55 км. разстоянието от Бургас и само 5 минути ходене пеш до песъчния плаж, като е близко до ресторанти, магазини и дискотеки. Много е удобна както за бизнес туристи, така също и за семейства, които искат да бъдат близко до природата или да упражняват водни спортове, наслаждавайки се на лятната си почивка. Удоволствието се увеличава, оставайки по-дълго на плажа.
Река Ропотамо

River ropotamo
   КЛИМАТ: Климатът е подобен на Средиземноморския - лятото е слънчево и топло, със средна температура на въздуха през Май + 20 C, през Юни и Септември + 25 C, в Юли и Август +26-28° градуса по Целзий, топло и меко време с характерен дълъг плувен период от Май до Октомври. Морският бриз и горската прохлада освежават въздуха през деня, а вечерите са свежи и приятни. Естествената природа благоприятства дългия туристически сезон. Вълните нежно мият бреговете или се разбиват върху крайбрежните скали. Мекият бриз, който идва от морето, поддържа винаги подходяща температура.


Шосето Бургас-Приморско

Окръг Бургас

БУРГАС    ( Bourgas )

Созопол
Приморско


Карта на Приморско и Черно море

Къща за гости
Приморско
ул."Ропотамо" No2A
      Градът има два плажа - северен и южен. Приморско е българският курорт, разположен на полуостров, между два залива. Той има две 4 километрови плажни ивици с естествени пясъчни дюни, които се смятат за най-добрите по протежение на целия бряг. Това води до бърз растеж на града като конкурентна туристическа дестинация. Просторните широки плажове, чистото море и гладкото морско дъно, спокойните реки и гъстите гори превръщат курорта в едно от най-романтичните и красиви места по крайбрежието на българското Черно море. Дъхът на морския бриз, и романтиката на природата увеличават желанието на всеки да остане по-дълго на крайбрежието.

На южния плаж

На южния плаж

Северният плаж

Северният плаж

      НАСТАНЯВАНЕ: разполагаме с 4 етажа, а на най-горния етаж - панорамен и малък апартамент. Спалните са за 2, 3 или 4 човека. Партерът е като другите, но без балкони, с два входа, като се ползва обширния северен двор. Стаи 11+12, 21+22, 31+32, 17+18, 27+28 и 37+38 са подходящи за две малки или едно голямо семейство. Всички стаи са с телевизия - сателитна или кабелна и хладилници или минибарове, WC баня с душ.   Има    WiFi   Интернет.

Снимки

Дневна Стая No21 Стая No14 Към спалнята Стая No24
Дневна Стая No21 Стая No14 Към спалнята Стая No24

Студио Стая No11 Стая No12 Стая No33 Източният двор
Студио Стая No11 Стая No12 Стая No33 Източният двор

   Приморско е великолепен, несравним курорт. Елате и останете, за да го изпитате. Топлият пясък под краката е неповторимо усещане, докато вълните, които обливат нежно брега, се разбиват в крайбрежните канари. Достигането до Приморско е лесно, както по шосе, така и по въздуха чрез летище - Бургас. Ние можем да Ви осигурим транспорт от и до Бургас (и летището) - до 4 човека.
    Организират се екскурзии до Цариград за пазаруване в "Капълъ чарши" и разглеждане на туристическите атракции "Света София", "Златния рог", "Палата Топкапъ" и "Синята джамия".Къща за почивка

Къща за почивка
Приморско,  ул."Ропотамо" 2A;

Схема на етаж в къща за почивка

Схема на етаж   Широки плажове със ситен пясък, плавно и полегато навлизащи в морската хлад, малката дълбочина на водата край плажовете, създават на летуващите прохлада и свежест.    Почитателите на плажовете и крайбрежните разходки могат да открият при нас преимуществата на черноморския курорт.

Недалеч от фамилния хотел има много малки крайбрежни ресторантчета, от където има отличен изглед към лунната пътека, оставяща незабравими морски спомени.

Ваканцията при нас е приятно преживяване, тъй като предоставяме всичко необходимо, за да се чувстват добре нашите гости.

Най-близкият ресторант и хранителните магазини са на около 150 метра. Приблизително на 200 метра има две закусвални, които подготвят различните видове закуски на место.

      
Лунна пътека

Морето  вечер  с  лунната  пътека


Адрес : :
8180 Приморско
ул. "Ропотамо"  2А
english   ;  deutsch   ;   русский
Приморско:
Стойчо  Георгиев  Стойчев
тел.:  0550 32456   ( +359 550 32456 )
GSM : 08888 00776   ;    0887 731311

http://www.primorsko2.com

Skype :    primorsko-bg

   
  Ц  Е  Н  И  Т  Е  
Цена  на  човек  в  стандартна  стая 
Цена  на  човек  в  двустаен  апартамент 
Обща  цена  за  студио 
Обща  цена  за  апартамент 
Обща  цена  за  панорамен  апартамент 
   e-mail  :   primorsko2.com@abv.bg        primorsko2.com@gmail.com
Wi Fi

   Информация и резервация могат да се осъществяват по телефон (за предпочитане), sms или имейл. Резервацията се прави чрез изпращане на депозит (за два дни).
Резервацията се гарантира, чрез изпращане на капаро за два дни - с банков превод :


  Стойчо   Георгиев   Стойчев    8180 Приморско,    ул."Ропотамо" 2А

  БАНКОВА СМЕТКА  

А когато е с пощенски запис на :       8180 Приморско,    ул."Ропотамо" 2А,   Надежда Стойчева Ботева .

 За допълнителна информация и запитвания : 

    Каним Ви и бъдете уверени, че можем да изпълним много от Вашите желания, защото се отнасяме към работата си с ентусиазъм и отговорност. Изберете семейната ваканция от нашия сайт и можете да бъдете сигурни, че почивката Ви ще остане незабравима! Летните почивки на море в Приморско през последните години стават все повече популярни, дължащо се на доброто разположение на курорта, добре развитата инфраструктура, евтината семейна почивка и забавления.
 НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ, ЗА ДА ПОЧУВСТВАТЕ ИСТИНСКА СЕМЕЙНА АТМОСФЕРА, КОЯТО ДОПРИНАСЯ ЗА ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ПРЕСТОЙ.  
<<  предната     страница     в началото  >>